Praktiske oplysninger

Marstal er Ærøs største by- en charmerende by med smalle gader og snorrer og med en lang maritim historie og søfarten er stadig byens livsnerve.For mere information: www.aeroe.dkVi glæder os til at være vært for stævnet og vi vil gøre alt for at gøre det til en perfekt regatta.

• Musik, snacks, pølser og molebajere efter hver dags sejladser • Festmiddag lørdag aften • Havnen ligger 400m fra bymidten • Marstal ligger 70km fra Flensborg via Fynshav

Marstal ligger på Ærø. Øen har færgeforbindelse fra 4 byer:

• Fynshav på Als www.aeroe-ferry.dk

• Faaborg www.aeroe-ferry.dk

• Svendborg www.aeroe-ferry.dk

• Rudkøbing på Langeland www.aeroeexpressen.dk

Meget vigtigt:

Vi anbefaler at I reserverer færge så snart som muligt. Det er højsæson på denne skønne ø og der kan være rift om billetterne. BOOK I DAG på www.aeroeexpressen.dk eller www.aeroe-ferry.dk. Hvis I alligevel ikke skal afsted kan i altid afbestille igen.

NYT pr. 22. juli 2020:

Det er nu gratis at komme med færgerne til DM2020 i Marstal. Regeringen har som led i Corona hjælpepakken, gjort det gratis at sejle til Ærø, også med trailer og campingvogn. Hvis I endnu ikke har bestilt, tror jeg at I skal gøre det nu, der kommer run på færgerne nu. De af jer som allerede har booket og betalt vil blive refunderet af rederiet.

Desværre gælder ovenstående ikke for rene gulpladebiler registreret til erhverv. Men det skulle gælde for hvid/gule plader (papegøjeplader) for biler registreret til privat brug.

Hvis I påtænker at sejle med ÆrøExpressen, beder de om at I booker pr telefon +45 7370 7800.

Husk også at lave en booking til hjemrejsen.

Havneplads:

De deltagende både ligger gratis ved tildelte plads I Marstal Havn bro 7 på nord siden i tidsrummet fra den 19. august 2020 til 23. august 2020. Således vil vi alle ligge samlet for at få det så hyggeligt som muligt.

Der vil være mulighed for indendørs opbevaring af grej i Marstal Sejlklubs skur. Skuret kan ikke forventes at være aflåst under stævnet.

Kran:

Der er mulighed for søsætning af både med Marstal Havns kran hele onsdagen.Der ud over er der mulighed for at søsætte båden i Faaborg Havn, til en pris af kr. 50,- pr. halve time (3-5 både?), eller alternativt Gambøt på Thurø, til en pris på kr. 100,- pr. løft pr båd. Derved kan færgebilletten evt. spares.For mere info omkring dette, kontakt Per Røssel tlf. 5164 8444 eller mail info@fbdm2020.dk.

Sejlreparation:

Hvis der opstår behov for en sejl reparation kan man ringe til Jon på tlf. +45 29662059

Forplejning:

Det er muligt at bestille forplejning ved tilmeldingen på stævnets hjemmeside www.fbdm2020.dk. Der være mulighed for køb af øl, vand, vin og kaffe/the i klubhuset.Efter dagens sejladser vil der være en moleøl og grillpølser til hele besætningen.

Camping:

Der vil være mulighed for fri camping på anvist areal ved havnen.